Web sitesi fiyatları 2023 yılı itibari ile firmamızda hazır paketler için minimum 1.790 TL, maksimum 9.990 TL olarak belirlenmiştir. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Özel tasarımlar için ise isteklerinizi belirttikten sonra fiyat teklifi sunabilmekteyiz. Fiyatlarımızı genellikle Aralık ayında dolar kuruna göre ve gelecek yıldaki merkez bankası dolar hedeflerine göre belirlemeye çalışıyoruz. Çok elzem bir durum olmazsa yıl içerisinde web sitesi fiyatları politikamızda güncelleme yapmıyoruz.

Site Türüİlk Yıl ÜcretiYenileme
Blog

1.790 ₺

'den başlayan

990 ₺
Haber

1.790 ₺

'den başlayan

990 ₺
Tanıtım

1.790 ₺ -

'den başlayan

990 ₺
E-Ticaret

1.990 ₺ - 

'den başlayan

1.250 ₺
C2C Pazaryeri

7.990 ₺ -

'den başlayan

1.990 ₺


Web Sitesi Fiyatları Dolar Endeksli mi?

Bir web site için gereken, olmazsa olmaz ürünler mevcuttur, bunlar:
  • Alan adı: Siteniz için istediğiniz isim - örnek webruz.com
  • Hosting: Sitenize yükleyeceğiniz görseller, yazılar, bilgilerin barındırılacağı yer
  • Tema: Site için daha önceden hazırlanmış tasarım, sitenin görünen yüzü
  • SSL sertifikası: Site güvenlik sertifikası
Bu dört ürün tüm websitelerinde olmak zorundadır. Bu belirttiğimiz ürünlerin neredeyse tüm alt yapı yazılımları tamamen dolar endekslidir.
Örnek: ICANN ücretleri, sunucu yönetim panel ve güvenlik yazılımları vb..
Bu ürünleri tedarik etmeden de sektörde rekabet etmek mümkün değildir. Gider kalemleri bu şekildeykende dolar kurunu göz ardı etmek imkansızdır. Fiyat politikamız bazı müşterilerimize uygun gelirken bazı müşterilerimize pahalı gelmektedir. Bu konuyu iki farklı bakış açısından yanıtlayalım.

Web Sitesi Fiyatları Neden Bu Kadar Pahalı?

Öncelikle fiyatlarımızı pahalı bulmanıza üzüldük. Evet geçmiş yıllara göre paket fiyatlarımız yükselmiş olabilir fakat günümüz koşullarında Türk Lirası’nın değer kaybını göz önünde bulundurduğunuz da bu fiyatların uygunluğunu sizde görüntüleyebilirsiniz. Diğer taraftan Türkiye piyasasında bizden daha uygun fiyata hizmet sağlayan firmalar mevcut mu diye sorarsanız evet mevcuttur. Fakat sadece fiyata bakarak kıyaslama yapmak doğru olmaz. Hizmet içerisindeki ürünlere göre fiyat kıyaslaması yapılması daha doğru olacaktır. Sadece fiyat bazlı düşünseydik hosting özelliklerini düşürerek ve ücretsiz hazır tasarımlar kullanarak paket ücretlerini daha uygun fiyatlara getirebilirdik. Böyle bir politikaylada demolarda görüntülediğiniz kalitede bir alt yapıyı sağlayamazdık. Webruz olarak amacımız piyasadaki en ucuz web site sağlayıcısı olmak değildir. Amacımız en kaliteli web sitelerini, en uygun fiyata sağlamaktır. Günümüz koşullarında sağlamış olduğumuz paketleri bu fiyatlardan daha uygun fiyata bulmanız neredeyse imkansızdır. Paket içeriklerimizi ve demolarımızı inceleyerek fiyat araştırması yaptığınızda bizden daha uygun fiyat teklifi sunan bir Türk firmasının olmadığını görüntüleyebilirsiniz. Özellikle e-ticaret paketleri kategorisindeki ürünlerimizin demolarını incelemenizi ve sonrasında diğer firmalar ile fiyat kıyaslaması yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Fiyatlar Neden Bu Kadar Uygun?

Öncelikle fiyatlarımızı uygun bulmanıza sevindik. 2016 yılından beri hizmet veren bir firmayız. Hizmet politikalarımız gereği işinde uzman altyapı sağlayıcıları ile birlikte ortak çalışmalarımız mevcuttur. Bu çalışmalar dahilinde uygun fiyatlar sunabilmekteyiz. Örneğin sağlamış olduğumuz hosting özellikleri: 4 GB Ram - 2 Core Cpu - Limitsiz Disk Alanı - Limitsiz Trafiktir. Bu özellikler dahilinde sadece hosting satın almayı denediğinizde bile ülkemizdeki fiyatların ne denli yüksek olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Sunucu firması ile yapmış olduğumuz anlaşmalar dahilinde uyguna web sitesi fiyatları sunabiliyoruz. 

Web Sitesi Fiyatlarına Lisans Ücretleri Dahil mi?

Ürünler üzerinde yazan fiyatlara lisans ücretleride dahildir. Sunucu içerisinde: Cpanel lisansı, Cloudlinux lisansı, Imunify360 güvenlik yazılım lisansı mevcuttur. Sağlanılan tema Themeforest lisanslıdır. Siteniz, sunucularımızda aktif olduğu müddetçe bu lisanslar aktif kalacaktır. 

Destek Talepleri için Ek Ücret Ödemesi Var mı?

Sorun veya problemlerde ücretsiz olarak destek sağlamaktayız. Sadece kişisel isteklerinize yardımcı olamıyoruz. Kişisel istekten kastımız örneğin şu rengi nereden değiştirebilirim tarzı isteklerdir. Bu tarz istekleriniz de bulabilmeniz için size kullanım kılavuzu gönderiyoruz. Kılavuzda aradığınız tüm istekleri bulabileceksiniz. Birebir destek isterseniz de ürün sayfalarımızda görüntülediğiniz gibi saatlik 500 TL olan birebir destek paketlerimizden satın alabilirsiniz. Bu destek paketi içeriğinde bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak size birebir yardımcı oluyoruz. Bu destek paketinin satın alımı zorunlu değildir. Müşterilerimizin büyük çoğunluğu sadece klavuzu takip ederek sitelerini düzenleyebilmektedir. Eğitim talebinde bulunan müşterilerimiz ise sadece 1-2 saatlik eğitimler dahilinde istediği konularda bilgi sahibi olabilmektedir. Haftanın 7 günü de destek vermekteyiz. Bize her zaman ulaşabiliyorsunuz.